Sokolov: Kam po Sokolovsku na veletrhu

12.02.2018 18:16

Městský dům kultury a Sokolovské infocentrum se zúčastní 27. ročníku cestovního veletrhu Holiday World.

Sokolov: Kam po Sokolovsku na veletrhu
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Jako součást expozice Živého kraje zde budou společně s dalšími partnery prezentovat turistický portál Kam po Sokolovsku a nadcházející kampaň. Jejími tvářemi se stali ultramaratonec známý z pořadu České televize Parta Maraton Miloš Škorpil s manželkou Danou, která se věnuje nutričnímu poradenství. Na podporu turistického portálu natočili propagační videa a nafotili tématický editorial. První díl "My víme, kam po Sokolovsku" byl již uveden a je ke zhlédnutí ZDE. Uvedení druhého spotu je pak plánované právě na zmíněný cestovní veletrh. Na fotogalerii z natáčení se můžete podívat ZDE.

Pod hlavičkou Kam po Sokolovsku se dále budou prezentovat propagační materiály: Kam po Sokolovsku na kole, Kam po Sokolovsku s dětmi a letáčky s informacemi o letní turistické soutěži pro rodiny s dětmi s názvem Po stopách Permoníčka. Ta bude v sokolovském regionu probíhat od června do září. Sokolov například také představí sportovní akci s názvem Sokolov v teniskách, která proběhne od 17. do 24. června, kdy ji ukončí Sokolovský 1/4 maraton. Dále nebudou chybět drobné dárky jako kapesní kalendáře, propisky, nebo samolepky s motivy kampaně Kam po Sokolovsku.

Veletrh Holiday World 2018 se koná v areálu holešovického Výstaviště v Praze ve dnech 15. až 18. února. Výstava je rozdělena na dva dny pro odbornou veřejnost (čtvrtek a pátek) a víkendové dny budou patřit široké veřejnosti (sobota a neděle). 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

16:31 Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

S nervozitou a obavami vyhlíží pracovníci stavebních úřadů letošní 1. červenec. Právě tento den vsto…