Sokolov: Kamínkové obrazy už dělají radost těm, pro něž vznikly

14.05.2021 7:34

Není tomu dlouho, co se na sokolovském náměstí Budovatelů objevila tři velká srdce, která se zaplnila malovanými kamínky. Ze srdcí se tyto dojemné vzkazy a obrázky na kamíncích přesunuly do rámů a byly doručeny na několik míst lidem, pro které byly určeny.

Sokolov: Kamínkové obrazy už dělají radost těm, pro něž vznikly
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Místostarosta Ladislav Sedláček předal obrazy těm, kteří si v uplynulých měsících prošli velkou pracovní zatěžkávací zkouškou kvůli pandemii koronaviru.

Anketa

Chcete, aby sněmovna vyslovila nedůvěru vládě Andreje Babiše?

11%
86%
hlasovalo: 19815 lidí

S láskou a vděkem vytvořené kamínky od 11. května zdobí prostory Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje, Nemocnice Sokolov, Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje v Sokolově, Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje v Sokolově, Městské policie Sokolov a domova pro seniory Toreal. Velké poděkování a předávání obrazů se neobešlo bez okamžiků dojetí. Bez jediné výjimky se všichni ředitelé a zástupci těchto institucí shodli na jedné věci. Poděkování v podobě vzkazů na malovaných kamíncích je to nejcennější ocenění, které mohli za uplynulý rok získat.

Je totiž od nás všech a vyjadřuje nezbytnou sounáležitost a podporu, která byla a je velmi důležitá. Všechny obrazy budou vystaveny ve společných prostorách jednotlivých institucí, protože jak sami ředitelé řekli, je to poděkování pro všechny zaměstnance, kteří pracovali s maximálním nasazením a kteří dokázali, že jim na práci a ostatních lidech záleží. Při loučení jsme od všech obdarovaných slyšeli přání, aby už nikdy nebylo nutné připravovat takto výjimečná poděkování a mohli jsme se společně setkávat za mnohem příjemnějších okolností.

Toto je jen první část malovaných "kamínkových obrázků", které byly předány a už zanedlouho prozradíme, kde se objeví kamínky další.

Fotogalerii si můžete prohlédnout ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…