Sokolov: Město nabízí pozemky na Čapkárně a na Šenvertu

05.11.2020 20:51

Město Sokolov disponuje třemi stavebními pozemky pro výstavbu rodinných domů a bytového domu, které nyní nabízí zájemcům. Dva z pozemků jsou v ulici Karla Čapka, jeden je k mání na Šenvertu v Ondříčkově ulici.

Sokolov: Město nabízí pozemky na Čapkárně a na Šenvertu
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Zájemci o tyto pozemky mohou své nabídky podat do 31. prosince 2020 do 12 hodin na Městském úřadu Sokolov.

Pozemky pro rodinné domky v ulici Karla Čapka jsou situovány pod advokátní poradnou. K patě pozemků jsou přivedeny všechny inženýrské sítě (elektřina, kanalizace, vodovod, plynovod). Stavební pozemky v této lokalitě budou k mání formou „obálkové metody“, kdy je minimální cena stanovená za jeden metr čtvereční je 1300 korun (pozemek č. 1) a 1350 korun (pozemek č. 3) bez DPH. Termín podpisu smlouvy se zájemci, kteří se svou nabídkou uspějí, je do 60 dnů ode dne schválení prodeje pozemků zastupitelstvem města.

V případě Šenvertu město nabízí čtyři pozemky jako jeden celek formou veřejné nabídky, a to pro výstavbu bytového domu. Minimální cena za jeden metr čtvereční je v tomto případě stanovena podle znaleckého posudku na 1200 korun. Veškeré informace k nabídce najdete na úřední desce a na webových stránkách města

Bližší informace podá Bc. Renata Paceltová, odbor správy majetku, Městský úřad Sokolov, e-mail: renata.paceltova@mu-sokolov.cz, tel: 354 228 279.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

16:14 Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

Praha, Brno, Bratislava a nyní i Otrokovice mají kvalitní veřejný elektrický kontaktní gril. Novinku…