Sokolov: V létě do kina? Žádný problém. Hraje se pro seniory i pod širým nebem

23.07.2019 6:32

Fanoušci stříbrného plátna a filmových projekcí nepřijdou v Sokolově zkrátka ani v prázdninovém období. Městský dům kultury pro ně promítá nejen v kině Alfa, ale také pod širým nebem na koupališti Michal.

Sokolov: V létě do kina? Žádný problém. Hraje se pro seniory i pod širým nebem
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

A nechybějí ani zvláštní projekce pro seniory za zvýhodněné vstupné, při nichž jsou ovšem vítáni i diváci ve věku podstatně mladším.

Promítání nejen pro seniory je v kině Alfa každé úterý vždy od 10 hodin, a to za 60 korun. V červenci jsou ještě na programu v rámci dopoledních projekcí například filmy Podfukářky (23. 7.) a Slunce je také hvězda (30. 7.). V srpnu to bude například Yesterday (6. 8.) nebo Bez věcí nad věcí (20. 8.). Kromě běžného programu lze do Alfy o prázdninách zajít i na projekce Filmového klubu, skutečnou lahůdkou byl třeba Oscarem oceněný dokument Free Solo. Na 22. července pak klub zve na Pavarottiho.

Po určitém útlumu objevili lidé opět půvab letních kin a vracejí se do nich. Sokolov patří k několika místům v regionu, kde si lze promítání pod nebem vychutnat, a to v areálu koupaliště Michal. Městský dům kultury připravil pro letošní sezonu (červen až srpen) celkem 15 projekcí. Zda se všechny uskuteční či ne, v tom samozřejmě hraje největší roli počasí. Pokud výrazně nepřeje, tak se bohužel nepromítá. Letos ale letnímu kinu spíše přeje. V pátek 19. července můžete zajít do „letňáku“ například na Všechno nejhorší 2, na 27. července je připraveno pokračování veleúspěšného muzikálu Mamma Mia!, a to Mamma Mia! Here We Go Again. Za lístek do letního kina zaplatíte 50 korun, pouze snímek Teroristka (3. 8.) bude za 80 korun.

Veškeré informace o letním programu kin najdete ZDE.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Začíná stavba vodovodu a kanalizace v Malesicích, hotovo bude do léta 2027

19:27 Plzeň: Začíná stavba vodovodu a kanalizace v Malesicích, hotovo bude do léta 2027

Plzeňská vodárna zahájila stavbu kompletní realizace nové veřejné infrastruktury v plzeňském městské…