Sport, přednášky a soutěž. Podzimní Dny zdraví startují už v pondělí

07.10.2018 20:06

V následujícím týdnu mají Znojmáci možnost vydat se za sportem zdarma – do haly i do přírody, na kolo nebo na procházku. Mohou se dozvědět něco nového na přednášce a čeká je soutěž. Podzimní Dny zdraví se rozběhnou v pondělí 8. října, a to svižně s Markem Vodákem a jeho běžeckým atletickým tréninkem.

Sport, přednášky a soutěž. Podzimní Dny zdraví startují už v pondělí
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

A právě atletickým tréninkem na Městském stadionu v Horním parku se také odstartuje soutěž Buď v pohybu! Jedná se o novinku podzimního programu. Pravidla budou jednoduchá: sportovci se musí zúčastnit 4 z 5 vybraných sportovních aktivit (Běžecký atletický trénink, Let´s Dance, Deep Work, Večerní výběh Gránickým údolím a historickým centrem, Fit Maraton). Na každé lekci dostanou razítko a na Fit Maratonu v sobotu 13. října proběhne losování 3 výherců, kteří obdrží dárky od města Znojma, Vojenské zdravotní pojišťovny ČR, Green COCO Clubu a cukrárny Mafinka.

Dalšími aktivitami příštího týdne jsou taneční lekce Let´s Dance Sandrou Novou (Pohybové Studio Sanny), Deep Work s Jakubem Šigutem (Fitness Clinic Znojmo) a zmíněný Fit Maraton. Vše proběhne ve Sportovní hale Dvořákova.

Kdo radši vyrazí ven, může vyrazit na Světluškový běh s rodiči a na večerní výběh Gránickým údolím a historickým centrem nebo na procházku s lesníkem Gránickým údolím. Týden uzavře v neděli cyklistická vyjížďka po trase Hnanice – Retz – Znojmo s Winners. Start je v 9:30 na hraničním přechodu Hnanice. Je možné využít cyklobusu, který cyklisty sveze od parkoviště u Obří hlavy ve Znojmě do Hnanic (v 9:00). Zde je potřeba registrace předem (ZDE).

Přijďte se dozvědět něco nového

V rámci Dnů zdraví proběhnou i 3 zajímavé přednášky. Ta první hned v úterý 9. října od 16:00 s Petra Fuxovou, která bude hovořit o Moderní výživě a pohybu v souvislosti s regulací hmotnosti. A v pátek 12. října můžete navštívit roadshow Zdravé plíce, která bude umístěna na Horním náměstí od 10:00 do 16:00 hodin.

Více informací naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Renáta Zajíčková byl položen dotaz

Ministerstvo pro vědu a výzkum

Můžete mě nějak přesvědčit, že toto ministerstvo není jen politickou trafikou? Protože ho stejně řídí lidi bez kompetence nebo vám snad přišla Langšádlová nebo teď Ženíšek kompetentní? A nezvládlo by agendu ministerstvo školství? Protože dřív to zvládalo. Jak to vysvětlíte?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

22:28 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného jasanu v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…