Šternberská podnikatelská zóna získala prestižní ocenění

10.08.2016 15:29

Podnikatelská zóna Šternberk získala další velmi prestižní ocenění, a to v národním kole 10. ročníku soutěže Evropské ceny za podporu podnikání 2016 v kategorii Rozvoj podnikatelského prostředí.

Šternberská podnikatelská zóna získala prestižní ocenění
Foto: wikimedia.org/Miloš Hlávka
Popisek: Šternberk

Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky a Generální ředitelství Evropské komise pro vnitřní trh, průmysl a podnikání udělilo městem přihlášenému projektu druhé místo v národním kole soutěže. Navíc město obdrželo osobní poděkování od ministra průmyslu a obchodu Jana Mládka za úsilí, které samospráva města vyvíjí za účelem zlepšování podnikatelského prostředí v našem regionu.

Projekt podnikatelské zóny byl dokonce vybrán, aby reprezentoval Českou republiku v celoevropském kole soutěže, jehož výsledky budou slavnostně vyhlášeny Evropskou komisí v listopadu 2016 v Bratislavě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

16:14 Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

Praha, Brno, Bratislava a nyní i Otrokovice mají kvalitní veřejný elektrický kontaktní gril. Novinku…