Strakonice: Stěhování policie je v plném proudu

27.07.2015 6:31

Od 1. září 2015 dojde ke změně sídla Obvodního oddělení policie Strakonice, Dopravního inspektorátu Územního odboru policie Strakonice a Cizinecké policie.

Strakonice: Stěhování policie je v plném proudu
Foto: Strakonice.eu
Popisek: Strakonice

Obvodní oddělení policie se ze současné adresy Na Ohradě, čp. 1067 přemístí do budovy Územního odboru policie Strakonice v ulici Plánkova 629. Naopak do budovy Na Ohradě čp. 1067 bude dislokován Dopravní inspektorát ÚO Strakonice a cizinecká policie. Tedy od 1. září 2015 si veřejnost bude své náležitosti týkající se bezpečnosti a plynulosti silničního provozu (dopravní nehody, služby dopravního inženýra, dopravní přestupky a podobně) vyřizovat v budově v ulici Na Ohradě ve Strakonicích. Rovněž tak problematika cizinecké policie bude řešena na této adrese. Občané, kteří budou chtít využít služeb obvodního oddělení, se budou muset dostavit do ulice Plánkova, případně využít telefonních linek, které zůstávají nezměněné.

Služby nabízené Zdravotní pojišťovnou MV zůstávají v budově Územního odboru policie Strakonice.

Důvodem redislokace organizačních článků Policie ČR je uvolnění druhého nadzemního podlaží v budově Na Ohradě, kde nyní sídlí Obvodní oddělení Strakonice, pro potřeby Finančního úřadu Strakonice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Jak je to ve skutečnosti s daní z nemovitosti?

16:31 Jihlava: Jak je to ve skutečnosti s daní z nemovitosti?

Od roku 2009 s daní z nemovitých věcí městské zastupitelstvo nehýbalo. K částečnému navýšení se odho…