Šumperk: Bratrušovské koupaliště se otevře už v pondělí

15.06.2021 18:55

V pondělí 21. června se otevřou brány Bratrušovského koupaliště. Původně měl být areál přístupný až od 1. července, provozovatel však vzhledem k příchodu teplého počasí vyvinul maximální úsilí, aby mohl otevřít o 10 dnů dřív.

Šumperk: Bratrušovské koupaliště se otevře už v pondělí
Foto: Archiv autora
Popisek: Šumperk, pohled z radniční věžě

Návštěvníky koupaliště čeká hned několik novinek. Rozšíří se možnosti platby za vstupné i sortiment občerstvení.

Anketa

Je korektní, jak Andrej Babiš nadává Pirátům kvůli migraci?

97%
2%
hlasovalo: 25395 lidí

„Zakoupili jsme nový terminál, který umožní přijímat platbu čipy zakoupené v místním krytém bazénu Aquacentrum, dále bude možné uhradit vstupné kartou nebo hotovostí,“ vyjmenoval Miroslav Pospíšil, ředitel společnosti PMŠ, která se o bazény stará.

Vedle klasického občerstvení se mohou návštěvníci areálu těšit i na něco zdravého na zub. „Dohodli jsme se s firmou, která tradičně na koupališti prodává cukrovou vatu, že rozšíří nabídku o zdravé potraviny, konkrétně o ovoce,“ doplnil Miroslav Pospíšil.

V červnu bude koupaliště otevřeno od pondělí do pátku 13.00 - 20.00, v sobotu a v neděli 9.00 – 20.00. Od července bude otevřeno každý den 9.00 - 20.00. Vstupné zůstává stejné jako minulý rok, děti zaplatí 50, dospělí 90, senioři a studenti 60 korun. Návštěvníci si poslední rok budou moci užívat tobogán, který pomalu dosluhuje. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…