Šumperk: Dnes otevírá wellness, v pondělí bazén

03.12.2020 13:55

Na znovuotevření se po uvolnění vládních opatření připravuje i nedávno zrekonstruované Aquacentrum v Šumperku. Ve čtvrtek 3. prosince budou moci návštěvníci do saunového světa, od pondělí 7. prosince si zaplavou v bazénu.

Šumperk: Dnes otevírá wellness, v pondělí bazén
Foto: Archiv autora
Popisek: Šumperk, pohled z radniční věžě

Podle aktuálního nařízení Vlády ČR pro 3. stupeň PES je kapacita saunového světa omezena na 16 osob, zároveň musí zůstat uzavřená parní a aroma sauna. Provozní doba wellness je každý den kromě pondělí od 14 do 21 hodin. Ve čtvrtek jsou sauny vyhrazeny pouze ženám, v pátek mužům, v ostatní dny je provoz společný. „Z technických důvodů není možné si saunový svět zarezervovat, doporučujeme zájemcům, aby sledovali na našich webových stránkách obsazenost, informovat se mohou během provozní doby na telefonním čísle 583 550 473,“ upozornil vedoucí provozu Aquacentra Milan Jurčíček.

Anketa

Má BIS vydat Zemanovi jména ruských agentů v ČR, pakliže je prezident chce znát?

84%
16%
hlasovalo: 23697 lidí

Od pondělí 7. prosince se otevírá i krytý bazén. Do jeho prostor bude moci vstoupit ve stejnou dobu maximálně 73 osob. „I zde jsme museli přikročit k omezením. Mimo provoz zůstane parní ohřívárna, do tobogánu budou moci návštěvníci od pondělí do pátku od 10 hodin,“ uvedl Milan Jurčíček

Zároveň ujistil, že celý areál Aquacentra bude pravidelně podrobován sanitaci. „Dvouhodinová sanitace bude probíhat každý den, vždy od 8 do 10 hodin, kritická místa, jako jsou například toalety a sprchy budeme ošetřovat průběžně po celý den. Budeme dělat všechno pro to, abychom zajistili bezpečnost návštěvníků,“ ujistil vedoucí provozu, který upozornil, že se změnila provozní doba bazénu.

Pro zájemce o ranní plavání je vyhrazena doba od pondělí do pátku od 6 do 8 hodin. V pondělí a ve středu je pro veřejnost otevřeno od 10 do 15 a od 17 do 21 hodin, v úterý, ve čtvrtek a v pátek je provozní doba od 10 do 21 hodin, v sobotu a v neděli od 9 do 21 hodin. Ve dnech 24., 25. a 31. prosince a 1. ledna 2021 bude Aquacentrum, tedy bazén i saunový svět, pro veřejnost uzavřeno. „Vzhledem k omezené kapacitě doporučuji sledovat obsazenost bazénu, zájemci se mohou také informovat na telefonním čísle 583 550 470,“ doplnil Milan Jurčíček. Zároveň zdůraznil, že návštěvníci Aquacentra mohou nechat roušky v šatně, v saunovém světě ani v bazénu je nemusí mít. Více ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …