Šumperk: Hledá se sprejer, který řádí ve městě

24.10.2020 8:32

Po vandalovi, který nechává své podpisy na různých místech v Šumperku, pátrají policisté v součinnosti s místními strážníky. V období několika posledních týdnů posprejoval různé objekty zejména v centru Šumperka a jeho přilehlém okolí. Obrazce připomínají hákový kříž.

Šumperk: Hledá se sprejer, který řádí ve městě
Foto: Archiv autora
Popisek: Šumperk, pohled z radniční věžě

Naposledy sprejer poškodil kašnu v Sadech 1. máje, která pochází z počátku 20. století. Jeho výtvory se objevily například na zdi u zdravotní školy i nástěnkách v ulici 17. listopadu. „Veškeré informace, které by mohly přispět k odhalení vandala, přijmeme na bezplatné lince 158," uvedla tisková mluvčí policie Olomouckého kraje Jiřina Vybíhalová. Lidé, kteří si všimli někoho podezřelého a mohli by svou výpovědí podat jakékoliv informace o možném pachateli, mohou také osobně nebo telefonicky kontaktovat Městskou policii v Šumperku na tel.: 583 213 000.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Demolice hlavní budovy Carimexu

13:05 Plzeň: Demolice hlavní budovy Carimexu

V úterý 7. května odstartovaly bourací práce na hlavní budově Carimexu známého také jako Skleněné pe…