Svatováclavské slavnosti piva v Kroměříži přivítají Kamila Střihavku, Mig 21 nebo Walda gang

20.09.2017 6:23

V sobotu 23. září se kroměřížské výstaviště již počtvrté promění ve Svatováclavské slavnosti piva a gastronomie. Návštěvníci festivalu se mohou těšit na pivní speciály moravských pivovarů, podzimní gurmánské pochoutky či nejrůznější pivní soutěže. V hudebním programu vystoupí Argema, Kamil Střihavka, Walda gang, Mandrage a Mig 21.

Svatováclavské slavnosti piva v Kroměříži přivítají Kamila Střihavku, Mig 21 nebo Walda gang
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Příznivci poctivého českého piva si přijdou na své. Pivovar Holba například představí své nové pivo Holba polotmavá 11. Pivovar Zubr bude zcela zdarma čepovat jednu hodinu své pivo Zubr Grand, vítěze Zlatého poháru Pivex 2017. Produkci lokálních minipivovarů představí například Záhlinický pivovar nebo 1. selský pivovárek.

Svatováclavské slavnosti piva se na výstavišti Floria v Kroměříži uskuteční v rámci Dnů českého piva, vyhlášených Českým svazem pivovarů. Pro návštěvníky bude zdarma k dispozici parkoviště s kapacitou 1300 míst.

Otevřen bude i unikátní Dětský svět s atrakcemi pro celou rodinu. Dětský návštěvník zaplatí za vstup do Dětského světa 70 Kč a dospělý návštěvník Svatováclavských slavností bude mít vstup do Dětského světa zcela zdarma.

Vstupenky se dají zakoupit v předprodeji za 250 korun v síti Ticketpro. Cena vstupenek zakoupených na místě bude 380 korun. Děti do 12 let mají vstup zdarma. Více informací ZDE.  

PROGRAM:

13:00 Otevření areálu 14:00 Argema 16:00 Kamil Střihavka 18:00 Walda gang 20:00 Mandrage 22:00 MIG 21

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

7:17 České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

Město České Budějovice představilo jednoznačné plány k výstavbě akvaparku na levém břehu Vltavy, pob…