„Za úkol bylo připravit chutný a nutričně hodnotný hlavní pokrm. Velkou zásluhu na tom, že jsme se do celostátního finále soutěže opět probojovali, má její vedoucí Hana Bolcková. Pod jejím vedením připravily paní kuchařky Kateřina Jarošová a Marie Šudomová kuličky z králičího masa s pohankou, rajskou omáčku, bramborové pyré s bílou quinoou a polníčkový salát,“ říká ředitelka školy Jana Pazderová.
„Velkým letošním úspěchem bylo i to, že si nás vybral prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR Bc. Miroslav Kubec za svůj nejoblíbenější tým. Protože se snažíme stále pracovat na zlepšování kvality naší jídelny, cena nás samozřejmě velice potěšila,“ říká vedoucí školní jídelny Felberova Hana Bolcková.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV