Tábor: Parkoviště u plaveckého bazénu se uzavřelo

25.05.2022 10:13 | Tisková zpráva

V pondělí 23. 5. 2022 došlo k uzavření parkovací plochy u táborského plaveckého bazénu v Kvapilově ulici. Je nutné počítat s dopravním omezením.

Tábor: Parkoviště u plaveckého bazénu se uzavřelo
Foto: mesto-tabor.cz
Popisek: Tábor

Dojde tu ke zkapacitnění parkoviště: navýšení počtu míst ze 120 na 180, zřízení dvou výstupních/nástupních míst pro autobusy a osobní auta typu „K+R“ (parkovací stání typu „kiss and ride“, neboli „polib a jeď“). 

Anketa

Jste pro schválení „manželství pro všechny“?

3%
95%
hlasovalo: 17409 lidí
Práce za cca 11 milionů bez DPH zahrnou odvodnění, úpravy chodníků, prostory pro kontejnery na separovaný i směsný odpad, informační systém na počítání obsazenosti parkoviště, přípravu pro osazení dvou nabíjecích stanic pro elektromobily a sadové úpravy. Zhotovitelem je firma STRABAG. Práce tu potrvají do října 2022.

Kde tedy parkovat? Město doporučuje řidičům využít veřejnou parkovací plochu v areálu Dvorců u čp. 3140 (vjezd z ulice Kpt. Jaroše vedle rozestavěného bytového domu, viz obrázek na mapě). Vzdálenější možností je parking na ploše u zimního stadionu. V bližší vzdálenosti k centru města je například parkoviště Pod Ptákem v Jordánské ulici.

Město také vyjednává s FC MAS Táborsko o možnosti využít plochu za brankou stadionu v Kvapilově ulici (směrem ke sportovní hale, 35 až 40 míst). O vývoji budeme informovat.

Město Tábor děkuje všem řidičům za pochopení. Na konci všeho čeká moderní parkoviště před bazénem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…