Tanvald: Děti z MŠ Radniční mají krásné nové hřiště

21.05.2022 19:03 | Tisková zpráva

Po nedávné instalaci nového herního prvku-želvy v zahradě MŠ na Šumburku se i děti v Radniční ulici dočkaly svého zbrusu nového hřiště. Jeho slavnostní otevření se uskutečnilo v pátek 6. května 2022 v dopoledních hodinách.

Tanvald: Děti z MŠ Radniční mají krásné nové hřiště
Foto: Tanvald.cz
Popisek: Tanvald

Firma 4soft pana Michala Kubína tak v krátké době provedla druhou instalaci svého sportoviště v areálu MŠ Tanvald. 

Anketa

Jste ochotni alespoň částečně omezit topení, ježdění autem či užívání klimatizace, abyste pomohli Ukrajině proti Putinovi?

2%
97%
hlasovalo: 35903 lidí
Tentokrát se jednalo o moderní fotbalově výukové hřišťátko v dolní části zahrady u budovy MŠ Radniční a nového boudelringového prvku  v blízkosti dříve instalované skluzavky. U ní pak došlo k úpravě dojezdové plochy.

Za krásného slunečného počasí tak mohlo být nové sportoviště předáno těm, pro které je primárně určeno. Slavnostně nastrojené paní učitelky  společně se svými dětmi si hřiště hned náležitě vyzkoušely. Aby se jim lépe hrálo, tak jim pan Kubín předal několik balónů a zahájení provozu hřiště jim i slavnostně odpočítal.

Slavnostního otevření hřiště se krom dětí a paní učitelek zúčastnil i starosta města Vladimír Vyhnálek, který projevil radost nad tímto novým nádherným vybavením školní zahrady, jehož instalace společně s nezbytnými zemními úpravami stála město téměř půl milionu korun. Nezapomněl ani poděkovat provádějící firmě za instalaci a všem dětem popřát, aby jim nové sportoviště dlouho k jejich radosti sloužilo. O tom, že děti z něho opravdovou radost měly, svědčí i přiložené fotografie místostarosty Mgr. Bělonožníka.

Slavnostní otevření hřiště v MŠ a radost dětí z nových herních prvků na zahradě školky můžete shlédnout na videodokumentu televize RTM+ ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Karlovarská deklarace požaduje urychlenou elektrifikaci trati na Norimberk

19:06 Cheb: Karlovarská deklarace požaduje urychlenou elektrifikaci trati na Norimberk

Výsledkem česko-bavorsko-saského summitu o přeshraniční dopravě, který se za účasti českého ministra…