Tanvald: Přijďte diskutovat s hejtmanem Libereckého kraje

20.02.2018 10:01

Martin Půta zavítá v pátek 23. února do Tanvaldu, a to v rámci tradičního Dne s hejtmanem. Má v plánu navštívit místní radnici, školy, teplárnu či vrchol Špičáku. Nejdůležitější část jej čeká od 16:00 hodin, kdy se v zasedací místnosti městského úřadu zúčastní besedy s občany a zastupiteli.

Tanvald: Přijďte diskutovat s hejtmanem Libereckého kraje
Foto: Tanvald.cz
Popisek: Tanvald

Na místní radnici přivítá hejtmana starosta města Vladimír Vyhnálek, který jej bude provázet celý den. Dopolední program návštěvy začne v budově základní školy. Poté Martin Půta přijde diskutovat s žáky Gymnázia a obchodní akademie Tanvald. Před obědem, který proběhne společně se starosty okolních obcí, je v plánu návštěva zdejšího střediska volného času a teplárny.

Odpolední poobědové kroky hejtmana povedou do firmy 4soft s.r.o., která se zabývá výrobou bezpečných povrchů pro dětská a golfová hřiště. Dalším zastavením bude společnost Silroc CZ, kde se vyrábí komponenty a díly ze silikonu.

Den s hejtmanem završí krátký výlet na vrchol Tanvaldského Špičáku, prohlídka místního autokempu a především diskuze s občany v zasedací místnosti městského úřadu. Zde se mohou obyvatelé Tanvaldska zeptat přímo Martina Půty, který bude připraven dotazy různého charakteru zodpovědět.           

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Karlovarská deklarace požaduje urychlenou elektrifikaci trati na Norimberk

19:06 Cheb: Karlovarská deklarace požaduje urychlenou elektrifikaci trati na Norimberk

Výsledkem česko-bavorsko-saského summitu o přeshraniční dopravě, který se za účasti českého ministra…