Tišnov: Kino Svratka má novou klimatizaci

02.06.2018 8:36

Diváci, kteří v uplynulém týdnu navštívili kino Svratka jistě zavnímali, že v těchto prostorách je o něco nižží teplota, než tomu bylo v této roční době v uplynulých letech běžné.

Tišnov: Kino Svratka má novou klimatizaci
Foto: wikipedia
Popisek: Tišnov

Dříve vybudovanou vzduchotechniku doplnila i nově instalovaná klimatizace hlavního sálu. Samotné zakomponování klimatizace proběhlo velmi citlivě s tím, že vývody klimatizace jsou viditelné pouze při pohledu na strop sálu.

Investiční akce "Klimatizace víceúčelového sálu kina Svratka v Tišnově“ byla zrealizována v uplynulých týdnech. Pro chlazení řešených prostor byly navrženy systémy přímého chlazení typu SPLIT, každý je tvořený jednou venkovní kondenzační jednotkou, umístěnou u severozápadní fasády budovy, a vnitřní potrubní jednotkou, které jsou umístěny na nosných prvcích v podkroví stavby nad kinosálem. Celkem byly instalovány 4 jednotky vnitřní a 4 venkovní.

V uplynulých dnech probíhalo testování za plného provozu. Věříme, že nyní již bude pobyt v kině v letním období pro diváky mnohem příjemnější než doposud.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…