Tišnov: Porota hodnotila soutěžní návrhy revitalizace náměstí Míru

24.01.2020 16:01

V minulém roce město dokončilo přípravy architektonicko-urbanistické soutěže na Revitalizaci náměstí Míru. Oslovilo PhDr.Markétu Pražanovou, která má s organizací soutěží velké zkušenosti, aby se ujala koordinace připravované akce v roli sekretáře soutěže.

Tišnov: Porota hodnotila soutěžní návrhy revitalizace náměstí Míru
Foto: wikipedia
Popisek: Tišnov

Po zdárném dokončení veškerých příprav byla v září 2019 vyhlášena architektonicko-urbanistická soutěž. Termín pro odevzdání návrhů skončil v lednu a vše vyvrcholilo zasedáním hodnotící poroty - to se uskutečnilo 16. ledna 2020 ve velké zasedací místnosti tišnovské radnice. Předmětem jednání bylo posouzení 15 soutěžních návrhů, jejich písemného ohodnocení a nakonec rozhodnutí o udělení cen a odměn. Řádní závislí členové poroty byli zastoupeni starostou města Jiřím Dospíšilem a 1. místostarostou Karlem Součkem. Za nezávislé členy poroty byli zvoleni prof. Ing. arch. Pelčák, jako předseda poroty, dále Ing. arch. Pavel Jura a Ing. arch. Petr Todorov.

S výsledky soutěže se budou moci občané seznámit od konce února.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.