Třebíč: Město bude prodávat pozemky pro nové zahrady

14.05.2022 14:56 | Tisková zpráva

Od 30. května do 3. června letošního roku bude město Třebíč prodávat formou elektronických aukcí 24 pozemků pro zřízení nových zahrad v zahrádkářské kolonii Šárka.

Třebíč: Město bude prodávat pozemky pro nové zahrady
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Podmínky pro prodej pozemků najdou zájemci na webu města, v sekci Informace pro občany. Termín podání přihlášek do aukcí je do 23. května. Pozemky mají rozlohu od 407 do 565 m2.

Přístup k nabízeným pozemkům je ze zpevněné komunikace v ulicích Na Hvězdě nebo Vltavínská, dále jsou pozemky přístupny po nezpevněných cestách. Vyvolávací ceny pozemků jsou od 290 do 394 tisíc korun.

Zájemci o koupi musí vyplnit přihlášku do elektronické aukce a do 23. května ji doručit na městský úřad. Ve stejném termínu musí zájemce zaplatit finanční jistotu ve výši 50 tisíc korun na účet města. Aukce budou probíhat na přelomu května a června, vždy v odpoledních hodinách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Poučení i zábavu nabídl program pátečního Dne země v Komenského sadech

7:37 Ostrava: Poučení i zábavu nabídl program pátečního Dne země v Komenského sadech

Den Země, tradiční environmentální akce, nabídnul v pátek 19. dubna v Komenského sadech bohatý progr…