Třebíč: Nominujte dobrovolníky na cenu Třebíčské srdíčko

09.01.2022 17:02 | Tisková zpráva

Cena dostala jméno podle Antonína Hobzy, který byl u vzniku skautingu v Třebíči a jeho život i práce pro děti mohou být vzorem všem, kdo s dětmi pracují. Jeho skautská přezdívka Srdíčko dala název i anketě.

Třebíč: Nominujte dobrovolníky na cenu Třebíčské srdíčko
Foto: rep
Popisek: Třebíč

V Třebíči pracují desítky dobrovolníků v dětských organizacích. Jejich práce je náročná a často nedoceněná. Přitom pravidelná zájmová volnočasová činnost má zásadní význam ve výchově dětí a mládeže. Ve spojení s rodinou a školou tvoří základ správného rozvoje osobnosti dítěte. Proto město Třebíč a Rada dětí a mládeže kraje Vysočina tradičně oceňují dobrovolníky cenou TŘEBÍČSKÉ SRDÍČKO.

„Chceme ocenit dobrovolníky, kteří pravidelně a nezištně pracují ve svém volném čase s dětmi a mládeží,“ říká Jan Burda, předseda RDMKV a dodává: „Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo pracuje s dětmi, neváhejte ho nominovat na cenu Třebíčské srdíčko.“

Na cenu může být nominována osoba starší osmnácti let, která dlouhodobě vykonává nebo vykonávala pravidelnou dobrovolnou činnost ve prospěch dětí a mládeže v jejich volném čase na území města Třebíče minimálně tři roky. Podrobná pravidla udělování ceny najdete ZDE.

Anketa

Jste pro zrušení Benešových dekretů?

1%
98%
hlasovalo: 20548 lidí

Znáte někoho, ve svém okolí, kdo se věnuje práci s dětmi a mládeží? Nominovat někoho na cenu může kdokoliv, i Vy. Nutné je do 23. ledna 2022 vyplnit nominační formulář, který najdete níže ve formátu vyplnitelného PDF a zaslat na e-mail predseda@rdmkv.cz.

V případě dotazů neváhejte kontaktovat Radu dětí a mládeže kraje Vysočina na e-mailu info@rdmkv.cz nebo na telefonu 777 750 131.

Více informací najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…