Třebíč: Práce na Karlově náměstí pokračují

09.01.2021 17:02

Stavební práce v rámci rekonstrukce Karlova náměstí pokračují i po novém roce. Aktuálně bude od soboty 9. ledna potřeba uzavřít zhruba 30 parkovacích míst na centrálním parkovišti. Důvodem je příprava nové kanalizace a vodovodu v prostoru od Jejkovské brány po ulici Přerovského. Uzavřena budou prozatím pouze parkovací místa v horní řadě.

Třebíč: Práce na Karlově náměstí pokračují
Foto: rep
Popisek: Třebíč

„V souvislosti s rekonstrukcí Karlova náměstí řešíme také alternativní parkování. S novým vlastníkem bývalé Delvity (posléze Billy) v ulici Smila Osovského jsme se proto dohodli, že od začátku března městu pronajme parkoviště v tomto areálu. Parkování zde bude po celou dobu revitalizace náměstí ve stejném režimu, jako na Karlově náměstí, s parkovacím automatem,“ uvedl starosta města Pavel Pacal.

V první polovině letošního roku bude dokončena revitalizace horní strany náměstí, včetně výměny všech sítí. Poté se stavební firmy přesunou na spodní stranu náměstí. To uvidíme v novém v září roku 2022.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

13:37 Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

V Divadelní restauraci je opět živo. Počet návštěvníků stoupá a spolu s nimi se do restaurace vracej…