Třebíč: Tržby za městskou autobusovou dopravu mírně narostly

31.01.2020 13:13

Vyplývá to ze statistiky Městské autobusové dopravy za rok 2019. Autobusy městské dopravy v Třebíči ujely za rok 2019 celkem 907 tisíc kilometrů, výnosy činily 13,8 milionu korun.

Třebíč: Tržby za městskou autobusovou dopravu mírně narostly
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Ve srovnání s rokem 2018 narostlo množství najetých kilometrů o 5 tisíc, v souvislosti s uzavřením mostu v Hrotovické ulici. Tržby stouply proti roku 2018 o více než 200 tisíc korun.

Nejvíce lidé v městské dopravě platí v hotovosti, v roce 2019 byly hotovostní tržby přes 6 milionů, tržby kartou přes 3 miliony. Lidé hodně využívají v autobusové dopravě předplatné. Loni byly tržby z předplatného více než 4 miliony korun, přičemž nejvíce lidé pořizují předplatné kupony v září se začátkem školního roku a v prosinci pro příští kalendářní rok.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…