Třebíčský Ježíšek pro naše seniory

06.12.2022 15:47 | Tisková zpráva

Město Třebíč stejně jako v loňském roce oslovilo třebíčské domovy pro seniory a klienty pečovatelské služby s nabídkou vánoční nadílky pro klienty, kteří nemají rodinu, nebo je nikdo nenavštěvuje.

Třebíčský Ježíšek pro naše seniory
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Lidé se mohou připojit k akci Třebíčský ježíšek a obdarovat drobnými dárky téměř sto seniorů, podle jejich přání. Přání sepsaly ošetřovatelky z domovů a z pečovatelské služby a předaly nám seznamy včetně krátkého příběhu každého člověka.

Přáníčka visí na stromečku v průchodu mezi Karlovým a Komenského náměstím a každý, kdo chce našim seniorům udělat o Vánocích radost, si může některé přání vzít, koupit dárek a zabalený přinést společně s přáníčkem ze stromečku do 9. prosince na radnici. Dárky pak předáme babičkám a dědečkům z třebíčských domovů pro seniory a klientům pečovatelské služby,“ popsal předvánoční akci starosta Pavel Pacal.

Přáníčka jsou očíslovaná, proto je nutné přinést je spolu s dárkem, aby bylo možné určit, jaký dárek je určen konkrétním lidem. Lidé mohou připojit pozdrav nebo přání pro obdarovaného.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…