Třeboň: Teplo bude dál zlevňovat

10.12.2015 9:17

Dle informací společnosti Teplospol a.s. se od 1. ledna 2016 zálohové (předběžné) ceny dálkového tepla pro vytápění a ohřev teplé vody odběratelům opět sníží. Rozhodlo o tom představenstvo Teplospol a.s.

Třeboň: Teplo bude dál zlevňovat
Foto: Třeboň
Popisek: Třeboň

Snížení cen je dáno především poklesem nákladů paliva (plynu), elektrické energie a řadou přijímaných úsporných opatření. Předběžné ceny tepla od Teplospolu se od příštího roku sníží v Jindřichově Hradci, Třeboni, Dačicích, Nové Bystřici, Suchdole nad Lužnicí, Českých Velenicích, Chlumu u Třeboně.

Navíc se předpokládá, že konečná, tzv. „výsledná cena“ dodávek tepelné energie za letošní rok 2015 bude zhruba o 2% nižší, než v roce předcházejícím a výsledkem vypořádání odběratelů by měly být opět finanční přeplatky. Ve snižování cen dálkového tepla chce společnost nadále pokračovat. Jde o jeden z jejích dlouhodobých cílů. Ceny tak zahrnují všechny náklady spojené s výrobou a distribucí tepla směrem k odběratelům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…