Třinec: Na nadjezdu se připravují na montáž svodidel

10.08.2022 17:44 | Tisková zpráva

Rekonstrukce nadjezdu na ulici Závodní pokračuje v rychlém sledu. Skončily již betonáže dříků opěrných zdí před a za mostem, stavební firma dokončila taktéž zásypy a odvodnění opěrných zdí před mostem.

Třinec: Na nadjezdu se připravují na montáž svodidel
Foto: wikipedia
Popisek: Třinec

Dokončená je i montáž ocelové konstrukce zesílení podpěr vloženého pole, bylo spuštěno vložené pole a proveden základ a dřík opěry OP2. Z části skončila výstavba říms na mostě a opěrné zdi před mostem. Z velké části je již hotová i pokládka hydroizolace mostu.

Anketa

Mají Babišovi odpůrci právo narušovat pokřiky či silnější formou jeho mítinky?

6%
91%
hlasovalo: 37563 lidí

Nehledě na extrémně horké období, aktuálně probíhají práce na dokončení další z opěr, probíhají betonáže zbývajících části spádové desky, betonáže říms, řeší se zásypy přechodové oblasti u další z opěr a pokračují sanace betonových konstrukcí a práce na hydroizolaci mostu. V nejbližších dnech bude probíhat betonáž spřažené desky a betonáž bednění zesílení další z podpěr. V plánu je armování a bednění závěrné zídky a armování říms. V tomto týdnu by měla začít i příprava na montáž svodidel.

Po rekonstruovaném nadjezdu bychom se měli projet v polovině září. Celkové náklady budou činit cca 100 milionů korun a o financování se podělili Státní fond dopravní infrastruktury, město Třinec a Třinecké železárny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.