Třinec: Nejmenší část města zve poprvé na rozsvícení stromu

11.12.2019 11:38

Kojkovice, nejmenší část Třince, bude mít poprvé nasvícený vánoční strom před budovou kulturního domu a také se poprvé v historii místní sejdou k jeho slavnostnímu rozsvícení. Akce se koná v pátek 20. 12. 2019 v 17 hodin.

Třinec: Nejmenší část města zve poprvé na rozsvícení stromu
Foto: wikipedia
Popisek: Třinec

„Zveme všechny, ať si přinesou svůj hrníček s drobné pohoštění, obdobně jako při sousedské snídani. Budeme podávat horký čaj a připravili jsme společné zpívání koled,“ uvedla Zdenka Heczková, předsedkyně osadního výboru, který akci pořádá. Osadní výbor zde funguje rok a za tu dobu připravil nebo spolupořádal již několik akcí, například jarní úklid, dětský den, zakončení prázdnin.

„Podařilo se nám také vyřešit několik věcí, které tížily naše spoluobčany, jako jsou instalace zrcadla v nebezpečné křižovatce, oprava chodníku, problémy s kosením příkop nebo svozem odpadu, vymohli jsme si přidání odpadkových košů na zastávkách nebo přemístění nádob na velkoobjemný odpad. V příštím roce bychom například rádi vyřešili renovaci hřiště u kulturního domu,“ doplnila Heczková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…