Trutnov: Ulice Nad Jezem už je průjezdná

19.12.2020 7:32

Město Trutnov zahájilo letos v dubnu kompletní rekonstrukci komunikace v ul. Nad Jezem v Horním Starém Městě. Oprava za necelých 16 milionů korun je téměř u konce a vozidla tak mohou ulicí obousměrně projíždět.

Trutnov: Ulice Nad Jezem už je průjezdná
Foto: Miloš Šálek
Popisek: Trutnov, Krakonošovo náměstí

Město Trutnov dokončuje další významnou rekonstrukci letošního roku. Jde o celkovou opravu komunikace v ulici Nad Jezem v Horním Starém Městě, a to v úseku od mostu přes řeku Úpu po křižovatku s ulicí K Pěti bukům. „Ještě se zde dokončují úklidové práce, ale cesta už je kompletně průjezdná v obou směrech, což je skvělá zpráva pro obyvatele této lokality. Stále je v režimu stavby, tudíž řidiči mohou jet maximální rychlostí 30 km/h. Prosím je také o zvýšenou pozornost při průjezdu,“ vysvětluje Ivan Adamec, starosta města Trutnova.

Trutnovská radnice v ulici Nad Jezem opravila povrch vozovky, přeložky sítí a dešťovou kanalizaci. Doplnila veřejné osvětlení a podél svahu vybudovala zcela nový chodník pro pěší. Nově zde vznikla také odpočinková zóna s lavičkami. Opravu provedla společnost Repare Trutnov, s. r. o., za necelých 16 milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

19:06 Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

V lesním terénu vrchu Háj byla nedávno dokončena stavba sedm kilometrů dlouhé přírodní trasy pro vyz…