Trutnov: Ulice Nad Jezem už je průjezdná

19.12.2020 7:32

Město Trutnov zahájilo letos v dubnu kompletní rekonstrukci komunikace v ul. Nad Jezem v Horním Starém Městě. Oprava za necelých 16 milionů korun je téměř u konce a vozidla tak mohou ulicí obousměrně projíždět.

Trutnov: Ulice Nad Jezem už je průjezdná
Foto: Miloš Šálek
Popisek: Trutnov, Krakonošovo náměstí

Město Trutnov dokončuje další významnou rekonstrukci letošního roku. Jde o celkovou opravu komunikace v ulici Nad Jezem v Horním Starém Městě, a to v úseku od mostu přes řeku Úpu po křižovatku s ulicí K Pěti bukům. „Ještě se zde dokončují úklidové práce, ale cesta už je kompletně průjezdná v obou směrech, což je skvělá zpráva pro obyvatele této lokality. Stále je v režimu stavby, tudíž řidiči mohou jet maximální rychlostí 30 km/h. Prosím je také o zvýšenou pozornost při průjezdu,“ vysvětluje Ivan Adamec, starosta města Trutnova.

Trutnovská radnice v ulici Nad Jezem opravila povrch vozovky, přeložky sítí a dešťovou kanalizaci. Doplnila veřejné osvětlení a podél svahu vybudovala zcela nový chodník pro pěší. Nově zde vznikla také odpočinková zóna s lavičkami. Opravu provedla společnost Repare Trutnov, s. r. o., za necelých 16 milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …