Trutnov opět zavádí linku pomoci

31.10.2020 15:59

Město Trutnov i nadále podniká kroky, aby pomohlo zmírnit dopady koronavirové krize. Po zkušenostech z jara opět zavádí linku pomoci pro seniory a osoby v karanténě.

Trutnov opět zavádí linku pomoci
Foto: virtualczech.cz
Popisek: Náměstí v Trutnově

Město Trutnov opět zavedlo nouzovou telefonní linku pomoci pro seniory a osoby pozitivní nebo v karanténě, které nemají jinou možnost, jak si základní potřeby opatřit. „Tito lidé v současné době potřebují naši pomoc a už na jaře se nám osvědčilo zavedení kontaktních linek. Na čísla 733 143 832 a 733 143 831 mohou volat každý všední den od 8:00 do 16:00,“ vysvětluje Tomáš Eichler, místostarosta města Trutnova.

Požadavky vyřizuje Pečovatelská služba Trutnov ve spolupráci s Odborem sociálních věcí, školství a zdravotnictví Městského úřadu Trutnov. Jde zejména o nákup základních potravin, léků a hygienických prostředků. „Tyto služby nabízíme občanům, kteří mají bydliště v Trutnově či jeho spádových oblastech,“ dodává Tomáš Eichler.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

16:14 Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

Praha, Brno, Bratislava a nyní i Otrokovice mají kvalitní veřejný elektrický kontaktní gril. Novinku…