Turnov: Městské byty na Výšince v novém

28.01.2023 7:29 | Tisková zpráva

Rekonstrukcí prošly dva byty ve vlastnictví města v domě č. p. 1897, vylepšení se dočkaly také chodby bytového domu, nově zde svítí úsporná LED svítidla.

Turnov: Městské byty na Výšince v novém
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Na podzim minulého roku proběhla celková rekonstrukce 2 bytů (2KK a KK) v bytovém domě čp. 1897 v Granátové ulici na Výšince. Kromě kompletní renovace bytových jader a instalace koupelen i nové elektroinstalace, byly položeny podlahy a provedena výmalba. Oba byty mají novou kuchyňskou linku. Stavbu realizovala firma Michal Zonyga, Bozkov v termínu 17. října až 30 listopadu 2022 za celkovou cenu díla 1 219 tis. Kč vč. DPH.

V lednu 2023 pak došlo také k výměně starých nevyhovujících svítidel na chodbách bytového domu v Granátové ulici č. p. 1897 za nová LED svítidla. Celková cena renovace osvětlení chodeb 394 446 Kč. Došlo k nebývalému zlepšení intenzity osvětlení a dosažení výrazných úspor, a to minimálně 60 %. Novým svítidlům běží 36 měsíční záruka.

Úspora spotřeby je dosažena také díky čidlům, která dovolují osvětlení pouze v sekci, kde se daný nájemník nachází nikoliv celé chodby. Výměnu provedla firma Elektro Hradecký, s. r. o., která vyhrála výběrové řízení. Chodby bytového domu ještě čeká kompletní vymalování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…