Turnov: Nový rok odstartovala působivá světelná show s hudbou

04.01.2023 6:32 | Tisková zpráva

Novoroční ohňostroj 2023 přinesl velkolepý zážitek. Pokud jste dorazili přímo Na Luka, mohli jste si užít poutavé podívané s hudebním doprovodem, které předcházel neméně vydařený koncert What The Funk.

Turnov: Nový rok odstartovala působivá světelná show s hudbou
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Novoroční ohňostroj se vrátil k tradiční podobě i s doprovodným programem po dvouleté odmlce způsobené pandemií covid-19. Na Lukách své stánky opět rozložili prodejci a na improvizovaném pódiu, za nějž patří díky firmě Autodoprava Dovosstrans, se představila mladá turnovská kapela What The Funk.

Desítka hudebníků během svého vystoupení zvládla hustě zaplnit celé prostranství před pódiem a také ho roztančit před očekávanou světelnou show. Vedle pódia v průběhu koncertu vznikla malá výstava dětských obrázků na téma Můj nejkrásnější zážitek roku 2022, a že jich nebylo málo! Všem dětem děkujeme a obrázky v průběhu ledna ještě vystavíme na turnovské radnici.

Před koncertem všechny přivítal starosta města Tomáš Hocke v doprovodu Evy Kordové, která svátečním podvečerem provázela. Před samotným ohňostrojem pak starosta zmínil uplynulý rok, který nebyl jednoduchý, ať už s ohledem na covid-19 nebo závažnou situaci na Ukrajině. Tomáš Hocke popřál všem, aby nový rok byl jenom lepší, přinesl řešení mezinárodní situace i vše dobré obyvatelům Turnova.

Na jeho slova ještě navázal bouřlivě vyžádaný přídavek kapely. Pak už příchozí mohli sledovat, a nově také poslouchat show, která rozzářila celý prostor Na Lukách. O Novoroční ohňostroj 2023 včetně hudebního doprovodu se i letos postaral Zdeněk Pohl za asistence mistra zvuku Michala Novotného. Podle reakce publika se inovovaná podoba ohňostroje rozhodně líbila.

Je nutné připomenout, že ohňostroj se také v letošním roce odehrál za výrazné finanční podpory podnikatelů a firem Turnovska, za což jim patří velký dík. Bez jejich pomoci a podpory by podobná akce nemohla proběhnout!

Anketa

Kdo by hájil ČR před Bruselem lépe?

hlasovalo: 28224 lidí

Generální sponzor:
Měšťanský pivovar Turnov, a. s.

Sponzoři akce:
Crytur, spol. s r. o.
Dias Turnov, s. r. o.
Final – Obaly, s. r. o.
Ontex CZ, s. r. o. 
Pamico Czech, s. r. o.
Richter Heating, s. r. o.
Zikuda – vodohospodářské stavby, s. r. o.

Partneři akce:
Kašír, s. r. o.
Kontakt – služby motoristům, spol. s r. o.
Pivovar Svijany, a. s.
Šroubárna Turnov, a. s. 

V neposlední řadě děkujeme také firmě Autodoprava Dovosstrans, s. r. o., Technickým službám Turnov, s. r. o., a strážníkům Městské policie Turnov za technické zajištění akce. Přejeme Vám všem šťastný a spokojený nový rok 2023.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…