Turnov: Nový rok odstartovala působivá světelná show s hudbou

04.01.2023 6:32 | Tisková zpráva

Novoroční ohňostroj 2023 přinesl velkolepý zážitek. Pokud jste dorazili přímo Na Luka, mohli jste si užít poutavé podívané s hudebním doprovodem, které předcházel neméně vydařený koncert What The Funk.

Turnov: Nový rok odstartovala působivá světelná show s hudbou
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Novoroční ohňostroj se vrátil k tradiční podobě i s doprovodným programem po dvouleté odmlce způsobené pandemií covid-19. Na Lukách své stánky opět rozložili prodejci a na improvizovaném pódiu, za nějž patří díky firmě Autodoprava Dovosstrans, se představila mladá turnovská kapela What The Funk.

Desítka hudebníků během svého vystoupení zvládla hustě zaplnit celé prostranství před pódiem a také ho roztančit před očekávanou světelnou show. Vedle pódia v průběhu koncertu vznikla malá výstava dětských obrázků na téma Můj nejkrásnější zážitek roku 2022, a že jich nebylo málo! Všem dětem děkujeme a obrázky v průběhu ledna ještě vystavíme na turnovské radnici.

Před koncertem všechny přivítal starosta města Tomáš Hocke v doprovodu Evy Kordové, která svátečním podvečerem provázela. Před samotným ohňostrojem pak starosta zmínil uplynulý rok, který nebyl jednoduchý, ať už s ohledem na covid-19 nebo závažnou situaci na Ukrajině. Tomáš Hocke popřál všem, aby nový rok byl jenom lepší, přinesl řešení mezinárodní situace i vše dobré obyvatelům Turnova.

Na jeho slova ještě navázal bouřlivě vyžádaný přídavek kapely. Pak už příchozí mohli sledovat, a nově také poslouchat show, která rozzářila celý prostor Na Lukách. O Novoroční ohňostroj 2023 včetně hudebního doprovodu se i letos postaral Zdeněk Pohl za asistence mistra zvuku Michala Novotného. Podle reakce publika se inovovaná podoba ohňostroje rozhodně líbila.

Je nutné připomenout, že ohňostroj se také v letošním roce odehrál za výrazné finanční podpory podnikatelů a firem Turnovska, za což jim patří velký dík. Bez jejich pomoci a podpory by podobná akce nemohla proběhnout!

Anketa

Kdo by hájil ČR před Bruselem lépe?

hlasovalo: 28224 lidí

Generální sponzor:
Měšťanský pivovar Turnov, a. s.

Sponzoři akce:
Crytur, spol. s r. o.
Dias Turnov, s. r. o.
Final – Obaly, s. r. o.
Ontex CZ, s. r. o. 
Pamico Czech, s. r. o.
Richter Heating, s. r. o.
Zikuda – vodohospodářské stavby, s. r. o.

Partneři akce:
Kašír, s. r. o.
Kontakt – služby motoristům, spol. s r. o.
Pivovar Svijany, a. s.
Šroubárna Turnov, a. s. 

V neposlední řadě děkujeme také firmě Autodoprava Dovosstrans, s. r. o., Technickým službám Turnov, s. r. o., a strážníkům Městské policie Turnov za technické zajištění akce. Přejeme Vám všem šťastný a spokojený nový rok 2023.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

22:28 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného jasanu v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…