Turnov: Provoz na hřišti pod halou TSC bude v roce 2019 omezen

20.01.2019 20:06

Důvodem omezení provozu sportoviště na Turnově II. je rekonstrukce povrchu hřiště. Dočasné uzavření je nutné kvůli úpravě povrchu a zprovoznění nového závlahového systému.

Turnov: Provoz na hřišti pod halou TSC bude v roce 2019 omezen
Foto: Nový Jičín
Popisek: Nový Jičín

Jak informovala Městská sportovní Turnov, již koncem roku 2018 proběhla prvotní úprava povrchu, kdy byl odstraněn plevel, a došlo k přeorání plochy hřiště. Během prosince se ještě podařilo realizovat vrt pro osazení čerpadla závlahy. „V současné době se pracuje na projektech přípojky elektro a technologického osazení vrtu,“ popsal úpravy Pavel Mikeš, technik Městské sportovní Turnov, s.r.o.

Na jaře 2019 dojde k finální úpravě povrchu hřiště, jeho prohnojení, osetí a kompletaci technologie závlahy. Odstávka je nutná z důvodu kvalitního zakořenění travnatého povrchu. „Zprovoznění hřiště je předběžně odhadováno na září 2019, samozřejmě vše závisí na klimatických podmínkách,“ dodal Mikeš.

„Omlouváme se za vzniklé komplikace spojené s rekonstrukcí tohoto sportoviště, nicméně výsledkem by měl být kvalitní travnatý povrch pro všechny sportovce města Turnova,“ sdělil jednatel Městské sportovní Turnov Vladimír Křapka.

V roce 2018 bylo v souvislosti s úpravou hřiště proinvestováno 210.000 Kč. V letošním roce se počítá s financemi na osazení vrtu, elektro přípojku a finální úpravu povrchu včetně osetí (150.000 Kč). Realizace projektu rekonstrukce travnatého povrchu a závlahy vyjde kompletně na 360.000 Kč včetně DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…