Turnov: V Nádražní ulici brzo proběhne pokládka asfaltových vrstev

04.11.2019 12:09

Na základě komunikace se stavbou přinášíme další informace o průběhu prací v Nádražní ulici a u viaduktu.

Turnov: V Nádražní ulici brzo proběhne pokládka asfaltových vrstev
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Dokončení vodovodů a kanalizací potvrdilo Vodohospodářské sdružení Turnov do 15. listopadu. V tuto chvíli se intenzivně pracuje v místech od trafostanice k Prouskově ulici.

Dále začala pokládka chodníkových obrubníků před  domy čp. 1076-1078. „Od domu čp. 1076 k Fučíkově ulici byl měla v úterý 5. 11. proběhnout pokládka asfaltové vrstvy, kam bude převeden provoz a začne se pracovat na druhé polovině komunikace. Zároveň se bude pokládat dlažba na chodníku pro chodce u rodinných domů,“ popsala další průběh prací Stanislava Syrotiuková z odboru správy majetku turnovské radnice.

V již hotovém úseku Nádražní ulice směrem na Ohrazenice odstartuje příští týden sázení stromů.

V úseku od Fučíkovy ulice až ke křižovatce k silnici I/10 se začnou pokládat asfaltové vrstvy. V termínech 11. - 12. listopadu se bude pracovat na podkladních vrstvách od katastru Ohrazenic ke křižovatce se silnicí I/10. Finální vrstvy v celé ulici od Hotelu Beneš ke sjezdu na I/10 proběhnou 14. -15. listopadu. „Při pokládce finálních asfaltových vrstev bude silnice kompletně uzavřená pro veškerou dopravu a ani chodci nebudou moci ulici přecházet,“ upozornila Stanislava Syrotiuková. S obnovením provozu v této části komunikace se počítá od 1. prosince 2019.

Rychlost a průběh celé stavby je s příchodem studeného počasí závislý na klimatických podmínkách. 

Pozitivní záležitostí je dnešní otevření úseku silnice II/610 z Přepeř až do Svijan. Tuto část se podařilo zhotovit o měsíc dříve.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…