Týn nad Vltavou má volný přístup k připojení wi-fi

13.01.2022 8:36 | Tisková zpráva

Instalace sítě a připojení probíhalo v termínu od 8. 11. do 21. 12. 2021. Nyní je pokryta oblast městské polikliniky, MDK Sokolovny a náměstí Míru.

Týn nad Vltavou má volný přístup k připojení wi-fi
Foto: tnv.cz
Popisek: Týn nad Vltavou

Projekt byl financován z grantu Evropské unie. Zhotovitelem se stala společnost GiTy a.s. a signál dodává firma Backer Computer, s.r.o. Celkem bylo umístěno 16 routerů.

Vzhledem k současné neutěšené situaci na celosvětových trzích nebylo možné dodržet původní termín dokončení díla WiFi4EU, jenž byl určen smlouvou o dílo (č.2021D0057) ze dne 25. 5. 2021. Dílo mělo být ukončeno původně 60 dnů od podpisu této SoD. HW byl u distributorů objednán v posledním květnovém týdnu, poslední chybějící komponenty byly však doručeny až v druhé půlce října 2021, se samotnou instalací sítě bylo možno tedy reálně začít až začátkem listopadu 2021, přičemž fyzicky byla síť uvedena do provozu v prosinci 2021. Časové prodlení instalace sítě bylo způsobeno díky celosvětovému nedostatku čipů, které jsou použity v téměř všech zařízeních.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…