Ústecké Vánoce vrcholí

21.12.2017 18:16

Poslední adventní víkend vrcholí i program Ústeckých Vánoc. Sváteční atmosféra s příjemnou hudbou, programem i vánočními pochutinami na Lidickém náměstí bude i 23. prosince.

Ústecké Vánoce vrcholí
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Program je nachystán od 15 hodin, poslechnout si můžete popového zpěváka Michaela Hejce, dále pak Bohuše Matuše a Natálku Grossovou. V 17 hodin bude zpívat ústecká rodačka, sopranistka Lenka Graf.

Rozsvítí se i poslední svíčka na městském adventním věnci. Přijďte si společně s přáteli užít krásné a pohodové chvilky.

„Vážení spoluobčané, přeji vám, ať jsou Vaše svátky šťastné a veselé, prožijte je v pohodě, nejlépe v kruhu svých nejbližších, mějte radost z dárků a ze setkání s lidmi, na kterých Vám záleží,“ přeje primátorka města Věra Nechybová.

Více informací k programu najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…