Ústí nad Labem: Autobus na Miladu bude jezdit bezplatně

19.04.2021 12:18

Nová autobusová linka dopraví zájemce z centra města až na jezero Milada úplně zdarma. Začátek jejího provozu je naplánován na květen.

Ústí nad Labem: Autobus na Miladu bude jezdit bezplatně
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Spoj bude jezdit během sezóny – od května do října – o víkendech a o svátcích. Během letních prázdnin bude jezdit dokonce každý den od pondělí až do neděle. Doprava bude fungovat v 60minutových intervalech. Trasa povede ze zastávky Divadlo (zastávka turistických linek) na zastávku Jezero Milada (pláž Trmice), dále na Jezero Milada (hlavní pláž) a zpátky na Divadlo.

Jízdní řád Divadlo – Milada.

Jízdní řád Milada – Divadlo.

K zajištění provozu bylo potřeba vybudovat nástupní a výstupní místa v oblasti předpokládaného zastavení autobusu této linky. To zajistil Palivový kombinát Ústí ve spolupráci s Dopravním podnikem. Dopravní podnik města Ústí nad Labem také bude zajišťovat kompletní obslužnost linky, město na tuto činnost vyčlenilo maximálně 950 000 Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…