Děti se bavily v dětské zóně, s balónkem a malůvkou na obličeji odešlo téměř každé. Zaujala i pump track zóna či netradiční sensory play aktivity a v obležení byly tradičně oblíbené divadlo či nafukovací atrakce. Mnozí si odnesli suvenýr v podobě originální fotky z fotokoutku. Zaplněné byly i všechny čtyři kuchařské workshopy pod vedením mistra ve svém oboru Vladimíra Šmejkala. Zájemci si připravili sushi, jarní salátek, těstoviny s pestem ze sušených rajčat nebo Mascarpone.
Všichni příchozí zkoušeli tradiční i nevšední jídla. Od belgických hranolek, pizzy, langošů nebo burgerů, přes klobásy a tortilly až po netradiční pražené červíky nebo africké speciality. Dětem udělala radost cukrová vata, churros s čokoládou, palačinky, mini donutky nebo zmrzlina. Dopolední sluníčko přímo vybízelo k ochutnání některého z piv, prosecca nebo míchaných drinků.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV