Ústí nad Labem: Město chystá velikonoční trhy, hledá pro ně dodavatele

24.02.2022 16:43 | Tisková zpráva

Město Ústí nad Labem chce uspořádat velikonoční trhy na Lidickém náměstí, hledá proto dodavatele pro zajištění kompletní realizace trhů a doprovodného programu.

Ústí nad Labem: Město chystá velikonoční trhy, hledá pro ně dodavatele
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Akce s názvem Velikonoce 2022 by se měla konat ve dnech 11. až 14. dubna. Dodavatel by měl připravit program zaměřený na všechny věkové kategorie vč. workshopů a tvůrčích dílen. Dále by měl zajistit prodejce především velikonočních výrobků a tradičního zboží, regionálních potravin a produktů či řemeslné stánky.

„Podobné akce byly v posledních dvou letech kvůli covidu značně omezeny, třeba ani vánoční trhy si občané nemohli naplno vychutnat. Teď, když už je ale situace lepší a restrikce nejsou tak přísné, chceme lidem nabídnout náhradu za ty neuskutečněné či ořezané akce právě ve formě ústeckých Velikonoc, které by se na Lidickém náměstí konaly úplně poprvé,“ sdělil náměstek primátora Tomáš Vlach.

Nabídky mohou dodavatelé podávat až do 3. března 2022 do 9 hodin. Informace jsou zveřejněny na profilu zadavatele Veřejné zakázky – E-ZAK – Ústí nad Labem (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

7:17 Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

V uplynulých měsících prošlo kino čas zevrubnou obnovou, největší za posledních 20 let. Kinosál s no…