Ústí nad Labem: Setkání Národní sítě Zdravých měst

26.05.2022 18:18 | Tisková zpráva

V prostorách krajského úřadu se sešli zástupci obcí k tématu dobré praxe v oblasti rozvoje regionů a sociálních služeb. Za město se účastnil náměstek primátora Tomáš Vlach a předsedkyně rady seniorů Květoslava Čelišová.

Ústí nad Labem: Setkání Národní sítě Zdravých měst
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

V rámci svého příspěvku zástupci města představili širokou nabídku služeb pro seniory ve městě a přilehlých obcích, kde na péči spolupracuje pečovatelská služba města. Náměstek primátora Tomáš Vlach poděkoval představitelům Rady seniorů Ústí nad Labem za celou řadu aktivit organizovaných dobrovolně pro mnoho svých členů, ale i pro seniory mimo seniorské organizace. Aktivity rada plánuje a provozuje po celý rok. Město současně obdrželo ocenění za dobrou praxi v oblasti bytové politiky. Dokončilo totiž projekt krizových bytů v Matiční ulici a spustilo rekonstrukci bytů k podpoře bydlení seniorů v ulici Čelakovského. Další projekty bytové politiky jsou připravované také v ulici Hoření.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…