Ústí nad Labem: V bývalé ubytovně vznikne přes třicet nových bytů

22.09.2021 20:27 | Tisková zpráva

Byty pro seniory a potřebné profese vybuduje město v bývalé ubytovně v Čelakovského ulici. K potřebné rekonstrukci již vybralo zhotovitele.

Ústí nad Labem: V bývalé ubytovně vznikne přes třicet nových bytů
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Na základě doporučení hodnotící komise byl vybrán dodavatel k veřejné zakázce s názvem Čelakovského – smíšený dům, který se umístil na prvním místě v pořadí. Tím byla společnost SIM stavby s nabídkovou cenou ve výši 26 792 261 korun bez DPH. Hodnota realizovaného plnění nesměla přesáhnout 27 100 000 korun bez DPH (cena byla stanovena předběžným rozpočtem). Předmětem plnění této veřejné zakázky je rekonstrukce stávajícího objektu v ulici Čelakovského 806/4, Ústí nad Labem – Krásné Březno za účelem vybudování smíšeného domu se šestnícti sociálními byty a sedmnácti dostupnými byty.

Statutární město Ústí nad Labem využije formu podpory dotace na sociální byty a formu podpory zvýhodněného úvěru na dostupné byty. Podporované bydlení v režimu sociálních bytů využijí především senioři, dostupné byty umožní poskytnout benefit zaměstnaneckého bydlení pro potřebné profese, např. IZS, školská zařízení a domovy pro seniory. Projekt je financován ze Státního fondu podpory investic formou dotace ve výši 16 435 656 korun, max. však do výše způsobilých nákladů, a úvěrem ve výši 15 225 434 korun.

Termín zahájení realizace stavby: po předání staveniště (předpoklad max. do 14 dnů po podpisu SoD). Předání dokončeného díla včetně zajištění vydání kolaudačního souhlasu: do 12 měsíců od předání staveniště. Jediným hodnotícím kritériem byla s ohledem na povahu zakázky a jasně stanovených postupů nejnižší nabídková cena bez DPH. Nabídku podali tři uchazeči, dva překročili maximální cenu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…