Ústí nad Labem: Vedení města ocenilo úspěšné tanečnice

10.06.2024 22:28 | Tisková zpráva

Členové Dance Center Marverci přivezli z nedávného Mistrovství Evropy Best Dance Group zlaté medaile hned ve čtyřech kategoriích. Ke sportovnímu úspěchu jim pogratulovali zástupci města.

Ústí nad Labem: Vedení města ocenilo úspěšné tanečnice
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Dance Center Marverci obsadilo první místo v následujících kategoriích:

  • děti show dance s formací Nesem vám noviny,
  • junioři hop hop s formací Rhythm of the Relativistic,
  • junioři show dance s formací Reflection of my Soul,
  • dospělí dance freestyle s formací Beats of Conscience.

Ocenění za vynikající sportovní výkon předal tanečníkům primátor města Ústí nad Labem Petr Nedvědický a radní pro sport Jiří Horák. „Chci Vám touto cestou nejen pogratulovat k prvnímu místu, ale také poděkovat za příkladnou reprezentaci našeho města,“ sdělil Petr Nědvědický.

Na Mistrovství Evropy Best Dance Group si zajistilo postup díky dobrému umístění v rámci Taneční skupiny roku celkem 5 soutěžních týmů. Čtyři týmy, které jsou uvedeny výše, obsadily v Chorvatsku první místo. Marverci v kategorii děti hip hop s formací Rap Flow skončili druzí.

Vedoucí taneční skupiny Martina Vernerová doplnila, že si všichni účastníci mezinárodní akci užili a z Chorvatska si odvezli celou řadu zážitků a emocí. „Z mého pohledu je velmi důležité, aby děti odtančily sestavu takovým způsobem, že my, trenéři, z toho máme husí kůži,“ poznamenala Vernerová.

Tanečnicím udělaly velkou radost dva velké dorty, na kterých byl nápis Ústí gratuluje. Po nakrájení si na nich velmi pochutnaly. 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Rekonstrukce školního hřiště 5. ZŠ

22:28 Cheb: Rekonstrukce školního hřiště 5. ZŠ

Hřiště bude doplněno o venkovní workout, vrh koulí, skok do výšky a dálky, basketbalové koše a sklad…