Ústí nad Orlicí: Rekonstrukce obřadní sítě odstartovala

16.08.2022 10:55 | Tisková zpráva

Obřadní síň už měla nejlepší léta dávno za sebou, její vzhled změní rekonstrukce. Rekonstrukční práce odstartovaly v červenci a potrvají do konce února 2023.

Ústí nad Orlicí: Rekonstrukce obřadní sítě odstartovala
Foto: ustinadorlici.cz
Popisek: Letecký pohled na Ústí nad Orlicí

Hodnota zakázky činí 7,4 milionu korun bez DPH. Přežitý a morálně zastaralý interiér dozná významných změn. Postupovat se bude podle architektonické studie, která sjednotila a propojila dílčí prostory a pracuje s ušlechtilými materiály, jako je dřevo, kov a sklo.

V interiéru mají vyniknout i některé původní významné prvky, například varhany, které rozebrala odborná firma a po dobu rekonstrukce budou uloženy v depozitu. Prostory místo původního tmavého koberce prosvětlí dřevěné podlahy a skleněné dveře. Jednotícím prvkem budou lamelové obklady. Slavnostní atmosféru navodí i nadčasový nábytek a doplňky, nové bude i stmívatelné osvětlení.

Svatební obřady se přesunuly do Hernychovy vily, sídla městského muzea. Ve svatebních termínech vypsaných městem jsou bezplatné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

7:04 Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

Radní města Pardubic schválili návrh obecného opatření, které v souladu se zákonem stanovuje a zvyšu…