V Jihlavě opět začalo Vánoční putování

01.12.2022 13:55 | Tisková zpráva

Po celém městě čeká na soutěžící 12 vánočně vyzdobených zastavení se soutěžními úkoly. Akce potrvá do pátku 6. ledna 2023.

V Jihlavě opět začalo Vánoční putování
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Je tu další ročník soutěže Vánoční putování. Po Jihlavě čeká na zájemce celkem 12 vánočně vyzdobených zastavení. Na každém z nich je připraven soutěžní úkol, který si účastníci po splnění zapíší do příslušného políčka na herním plánu. Vyzvednout si ho mohou na turistickém informačním centru (TIC) v ulici Matky Boží 22 nebo v ulici Věžní 1.

Po zdolání všech úkolů je potřeba kartičku donést zpět do TIC, kde na všechny čeká malý vánoční dárek. „Pokud chcete vyhrát i některou z deseti velkých cen, vyplňte prosím na herním plánu i část s kontaktními údaji a zaškrtněte souhlas se zpracováním osobních údajů. Losování proběhne v pátek 6. ledna 2023 v 16 hodin,“ uvedla Lenka Kremláčková z příspěvkové organizace města Brána Jihlavy, která akci pořádá.

Jména vylosovaných výherců budou zveřejněna na facebooku Do Jihlavy (ZDE) a Město Jihlava (ZDE). Podrobná pravidla Vánočního putování naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.