V Letním kině Beroun si letos vychutnáte větší obraz

16.07.2017 17:11

Další sezona v Letním kině Beroun je v plném proudu. Na diváky navíc v letošním roce čeká několik novinek. „Návštěvníci letního kina určitě ocení větší obraz, který si letos budou moci vychutnat díky zapůjčenému digitálnímu projektoru, který promítne i film v 70mm formátu,“ uvedl manažer provozu Městského kina Beroun Jan Beznoska.

V Letním kině Beroun si letos vychutnáte větší obraz
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Před samotným zahájením letošního provozu byly v letním kině provedeny některé opravy. Zrekonstruovala se například střecha nad projekční plochou. Jak ocení hlavně diváci, projekční plocha byla nově vymalovaná, což zkvalitní samotné promítání filmu.

Také v letošním roce je do Letního kina Beroun umožněn vstup jen z jeho horní části. Zde si návštěvníci zakoupí i vstupenku. Předprodej vstupenek do letního kina přes internet nebo Městské informační centrum není možné. Nicméně kino disponuje kapacitou 900 míst, takže se diváci nemusí bát, že by byl jimi vybraný film vyprodaný.

Samotné programové složení Letního kina Beroun je opět různorodé. „Každý rok se snažíme uspokojit diváky napříč celým spektrem. Proto se lidé mohou těšit na kasové trháky jako třeba Já Padouch 3 nebo Spider-Man: Homecoming, ale i na tzv. artové filmy, jako například Oklamaný nebo Dvojitý milenec,“ dodal Jan Beznoska.

Letní kino bude promítat do konce prázdnin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Charitativní projekt DEKA pro Hospic sv. Lazara vrcholí

7:37 Plzeň: Charitativní projekt DEKA pro Hospic sv. Lazara vrcholí

V sobotu 18. května na cyklostezce mezi Městem Touškovem a Kozolupy vyvrcholí projekt DEKA pro Hospi…