V Radonicích slavnostně otevřeli nový Obecní dům se zvonicí

21.06.2014 20:37

V sobotu 21. června byl slavnostně otevřen nový dům občanské vybavenosti, který obyvatelům středočeských Radonic nabídne prostory pro kulturní akce, zasedací a přednáškovou místnost, prodejnu potravin, lékařskou ordinaci i čtyři bytové jednotky.

V Radonicích slavnostně otevřeli nový Obecní dům se zvonicí
Foto: red
Popisek: Obec Radonice

„Investice do stavby celkově činila 25 milionů korun. Věřím, že jsou to dobře investované peníze a že celá budova přispěje k rozvoji obce,“ říká Stanislav Němec, starosta Radonic a zároveň majitel úspěšné mlékárny a zakladatel projektu Mléko z farmy. „K budově ještě přibude rodinný park Amerika, který budeme otevírat během pár týdnů. Jedná se o relaxačně-sportovně-kulturní park, který nabídne amfiteátr pro 200 lidí, rybníček s lavičkami a různá sportoviště pro všechny věkové kategorie, tedy od dětí až po seniory,“ dodal Němec.

Celou akci v dopoledních hodinách zahájilo vysvěcení zvonu, následovalo slavnostní přestřižení pásky a pak už se první návštěvníci mohli v rámci dne otevřených dveří podívat do útrob budovy a prohlédnout si všechny prostory. Vrcholem pak bylo večerní divadelní představení v režii místního ochotnického spolku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Po čtvrt století opět ožívá druhé patro litické školy

19:27 Plzeň: Po čtvrt století opět ožívá druhé patro litické školy

Litické děti opět budou stoupat po schodech do druhého patra školní budovy v Přeučilově ulici. Ve čt…