V Táboře otevřeli Konopnou lékárnu

11.03.2015 18:14

Město Tábor má pro své obyvatele novinku. Od března najdou zájemci v Obchodním domě Dvořák první Konopnou lékárnu s širokou nabídkou produktů z konopí. Pro zákazníky je na místě k dispozici proškolený personál, který je schopen podat veškeré informace o konopných produktech a individuálně poradit těm, jež s nimi teprve začínají. Návštěvníci Konopné lékárny si mohou vybrat masti, oleje, krémy ale i čaje, víno nebo těstoviny.

V Táboře otevřeli Konopnou lékárnu
Foto: Archiv
Popisek: Konopí - ilustrační foto

V rostlině konopí léčí látky zvané canabinoidy a ty se nacházejí jen ve vzrostlé zelené rostlině. Vůbec nevadí, že cannabis sativa (konopí seté) obsahuje jen minimální množství THC, protože obsahuje řadu dalších léčivých canabinoidů. Konopí nemá nežádoucí účinky jako farmaceutické léky.

„Pro výrobu našich produktů používáme kvalitní české suroviny a přírodní ingredience pěstované bio způsobem. Výroba zdravotnických prostředků probíhá v nejpřísnějších farmaceutických podmínkách podle ISO 13485,“ uvedl zakladatel ryze českých lékáren z Carun Pharmacy Jiří Stabla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: taborcz.eu

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Jak je to ve skutečnosti s daní z nemovitosti?

16:31 Jihlava: Jak je to ve skutečnosti s daní z nemovitosti?

Od roku 2009 s daní z nemovitých věcí městské zastupitelstvo nehýbalo. K částečnému navýšení se odho…