VAK Beroun varuje před podvodníky

23.12.2015 20:05

Společnost Vodovody a kanalizace Beroun byla upozorněna zákazníky z Berouna, že lidé vydávající se za její zaměstnance nabízeli za úplatu kontrolu a výměnu bytových vodoměrů. Případy jsou hlášeny z ulic Karly Machové, U Stadionu a Tř. Míru.

VAK Beroun varuje před podvodníky
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

„Varujeme proto hlavně starší občany před zneužitím jejich důvěry podvodníky,“ říká Jiří Paul, technický ředitel VAK Beroun. „Bytové vodoměry naše společnost neodečítá ani nevyměňuje.“

O manipulaci s bytovými vodoměry by měli být obyvatelé bytových domů informováni s předstihem vlastníkem nebo správcem domu.

„Po zaměstnancích naší společnosti mohou zákazníci požadovat předložení identifikační karty,“ dodává Paul. K ověření totožnosti pracovníka vodáren je možné také využít bezplatnou linku zákaznického centra společnosti 800 100 663, na kterou se lze dovolat 24 hodin denně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Město vybere provozovatele sdílených kol pro příští tři roky

22:28 Mladá Boleslav: Město vybere provozovatele sdílených kol pro příští tři roky

Statutární město Mladá Boleslav, město Kosmonosy, obec Bradlec, obec Řepov a obec Kolomuty společně …