VaK Břeclav opět otevírá zákaznické centrum

01.02.2021 19:31

S prvním únorovým dnem se opět otevírá zákaznické centrum společnosti Vodovody a kanalizace Břeclav v Břeclavi na ulici Čechova, avšak v omezených časech.

VaK Břeclav opět otevírá zákaznické centrum
Foto: breclav.org
Popisek: Pohled na Břeclav

Společnost nadále žádá občany, aby upřednostnili telefonický nebo e-mailový kontakt, pokud však potřebujete vyřídit některé záležitosti osobně, můžete vždy:

v pondělí od 8 do 12 hodin
ve středu od 11 do 15 hodin

Zákaznické centrum na ulici Čechova 23 v Břeclavi se pro veřejnost uzavřelo na podzim s nástupem druhé covidové vlny. Lidé mohli i nadále k vyřízení potřebných záležitostí využívat telefon nebo e-mail a tuto formu společnost doporučuje využívat přednostně i nyní.

Pokud se rozhodnete do zákaznického centra zavítat, počítejte prosím s tím, že je nutné mít přes nos a ústa roušku, dezinfekce bude k dispozici a před vstupem pracovníci změří lidem teplotu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.