Valašské Klobouky: V přípravné třídě jsou poslední tři volná místa

26.04.2018 8:36

Přípravná třída se v září na valašskokloboucké základní škole díky dostatečnému počtu přihlášených dětí otevře. Do úplného naplnění kapacity zbývá obsadit poslední místa, zájemci mohou kontaktovat vedení školy ještě do konce května.

Valašské Klobouky: V přípravné třídě jsou poslední tři volná místa
Foto: wikipedia
Popisek: Valašské Klobouky

„Kapacita přípravné třídy je 15 dětí a v tuto chvíli můžeme přijmout ještě tři žáky. Malá třídní skupina je při výuce výhodou, protože umožňuje věnovat se každému z dětí jednotlivě a vhodně jej podpořit v jeho rozvoji,“ sdělil ředitel základní školy Karel Ptáček. „Třídu mohou navštěvovat i předškoláci nepatřící do spádového obvodu Valašských Klobouk, kteří poté do prvního ročníku nastoupí na jiné základní škole,“ ujistil také rodiče z okolí.

Přípravná třída je splněním povinné předškolní docházky a pro děti je bezplatná. Budoucí žáčky čeká klidné, podnětné a moderní prostředí, které bude vybaveno interaktivní didaktickou technikou. „Výuce předškoláků je uzpůsoben i školní vzdělávací plán, který pamatuje na zlepšování řečových, sociálních, komunikačních i motorických dovedností dětí, tak aby měly při nástupu do první třídy hladký start,“ přiblížila Věra Baloušková, zástupkyně ředitele pro 1. stupeň.

Se svými dotazy nebo žádostmi o přijetí se mohou zájemci obrátit na ředitele Karla Ptáčka (telefon 603 476 785, e-mail ptacek@zsvk.eu), nebo na zástupkyni Věru Balouškovou (telefon 739 365 219, e-mail balouskova@zsvk.eu). 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…