Varnsdorf: Benefice pro MŠ Čtyřlístek vynesla téměř třicet tisíc

11.06.2017 21:00

Páteční podvečer patřil ve Varnsdorfu benefičnímu fotbalovému utkání, v němž proti sobě nastoupila Varnsdorfská garda a All stars Varnsdorf.

Varnsdorf: Benefice pro MŠ Čtyřlístek vynesla téměř třicet tisíc
Foto: varnsdorf.cz
Popisek: Varnsdorf

A že v utkání nešlo o výsledek, bylo jasné od první minuty. Byť to chvíli vypadalo, že si All stars Varnsdorf pohlídají vedení, Varnsdorfské gardě se podařilo v závěru zápasu zabrat a dotáhnout výsledek na konečných 7:7. Diváci tak na hřišti mohli spatřit například Matěje Kotiše, Radima Breiteho, který hájí barvy FC Slovan Liberec, Ladislava Martana, Pavla Tvarohu, nebo také Romana Macha, který patřil k oporám klubu ve třetí lize. Zhruba stovka přítomných diváků tak viděla napínavý souboj do poslední minuty.

Hlavním cílem celé benefice bylo vybrat co nejvíce peněz pro místní speciální MŠ Čtyřlístek. Ještě před samotným výkopem převzala ředitelka školky Veronika Strolená šek na deset tisíc, které věnovali jak hráči, tak partneři benefice. A když k tomu připočteme dalších deset tisíc z tomboly, která byla vyprodána těsně po začátku utkání, zhruba pět tisíc korun z dobrovolného vstupného a několik tisíc z občerstvení, v konečném součtu to je téměř třicet tisíc korun.

Město Varnsdorf by rádo poděkovalo všem aktérům a divákům, kteří se zapojili do benefice a podpořili tak dobrou věc.

Tomáš Secký

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…